205 griffeAutomobielbedrijf H. Coops is een bedrijf dat in 1994 vanuit een hobby is ontstaan, toen nog op het gebied van de fameuze PEUGEOT 205 GTI. Na verloop van tijd zijn wij ons gaan specialiseren op de sportievere uitvoeringen van het merk Peugeot en inmiddels is het merk Volvo ook ruimschoots aanwezig in onze selectie.

Wij doen op een gewone, normale manier zaken. We verkopen U natuurlijk graag een auto, maar we zullen U niet "pushen" om een handtekening onder een koopcontract te zetten. Uw gevoel bij de aanschaf van een van onze auto's moet gewoon goed zijn. Alleen op die basis kunnen we een deal sluiten waar we beiden achter staan.

Door  ervaring die we in de loop der jaren opgedaan hebben met de merken  PEUGEOT en VOLVO kunnen we vrij selectief inkopen en het kaf van het koren scheiden. We kunnen dan ook gerust stellen dat bij ons de betere exemplaren op voorraad staan. Van alle door ons aangeboden auto's is de kilometerhistorie aanwezig, aangetoond door onderhoudsfakturen, afgestempelde onderhoudsboekjes of de nationale autopas.

 

De occasions boven de € 4.500,- en met een max. kilometerstand van 150.000 km (voor onze youngtimers  geldt een max. kilometerstand van 250.000 km) worden standaard afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieks schema, garantie (zie ook onze garantie voorwaarden) en een nieuwe of recente APK. Dit is bij de verkoop prijs inbegrepen.

Wij berekenen dan ook geen afleveringskosten en U kunt bij ons ook geen garantie pakketten kopen, we vinden namelijk dat een auto goed afgeleverd moet worden en U hier niet extra voor hoeft te betalen.

 

De voorraad die u op onze internetsite vindt is actueel en bevat geen zogenaamde ‘lokkertjes’. Wel is het verstandig, indien u voor één specifieke auto langs wilt komen, even te bellen of de auto van uw keuze op dat moment op het bedrijf aanwezig is

 

Veel plezier bij het bekijken van onze selectie en wellicht tot ziens. 

Hans Coops

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk.

disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.