V70

 

 

De door ons aangeboden auto's boven de 4.500,- euro een maximum kilometrage van 150.000 km (voor onze youngtimers 250.000km) worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieks schema, een recente of nieuwe APK en indien nodig een nieuwe distributieriem. 

Wij geven drie maanden en/of 5.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt) garantie op draaiend gedeelte van de motor en versnellingsbak (elektronische componenten en koppeling zijn uitgesloten), zowel arbeidsloon en materiaalkosten zijn voor 100% voor rekening van Automobielbedrijf  H.Coops. 

Vanzelfsprekend hebben we geen bezwaar tegen een aankoopkeuring door een onafhankelijk bedrijf, dealer of keuringsinstantie.

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk.

lage bijtelling

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!

disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.