Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk.

Corona

We zijn op afspraak geopend en heten je ook in de tijd dat het Corona virus Nederland in zijn greep heeft natuurlijk van harte welkom.

Bij vragen en advies verzoeken wij je vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het vriendelijke verzoek je te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen.

Wij nemen deze preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken en ons te beschermen. 

We hebben voor de zakelijke klanten de mogelijkheid om een financial of full operational lease op onze youngtimers aan te bieden, geen investering maar maandelijkse autokosten, nu het corona virus ons land in zijn greep heeft misschien een alternatief om toch tot aanschaf van een ‘nieuwe’ youngtimer over te gaan

disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.